Inloggen Contact
MENU

Junior Category Manager Vers

Junior Category Manager Vers

Wil jij je storten in de commerciële wereld en bouwen aan assortimenten en onderscheidende Meesterhand concepten?

Versunie BV is namelijk op zoek naar:

Junior Category Manager Vers, 40 uur p/w

Functie

In deze veelzijdige functie van Junior Category Manager ben je een belangrijke schakel in het succes van de vers categorieën bij onze afnemers.

Binnen, nog nader te bepalen assortimentsgroepen, draag je gezamenlijk met de Category Managers de verantwoordelijkheid voor onder andere inkoop, promotie, prijslijnen, assortiment en doorontwikkeling van o.a. het Meesterhand concept. Verder ben je verantwoordelijk voor de ondersteuning en het verzorgen van diverse activiteiten van de Category Manager.

Profiel

Je bent een leergierige en commercieel ingestelde sterke persoonlijkheid met een afgeronde relevante HBO opleiding. Je bent klaar om je volgende stap te maken binnen de supermarktbranche. Je bent analytisch en pragmatisch ingesteld. Je werkt graag in teamverband en beschikt over uitstekende communicatieve- en onderhandelingsvaardigheden. Je bent een echte multi-tasker die niet bang is om de handen uit de mouwen te steken.

Wij bieden

Deze functie wordt gezien als doorgroeifunctie voor een ambitieuze, jong professional, die zich willen ontwikkelen tot Category Manager. Je werkt in een  dynamische omgeving waarbij veel ruimte is voor eigen initiatief en ontwikkeling. De standplaats voor deze functie is Heerhugowaard.

Versunie BV

Versunie BV is een toonaangevende specialist in landelijke fijnmazige versdistributie, voor de zelfstandig ondernemer. Wij leveren aan rijdende winkels, buurtwinkels, supermarkten en recreatiewinkels in Nederland en diverse afnemers in het buitenland. Versunie ondersteunt levensmiddelendetaillisten door brede onderscheidende assortimenten in kleine eenheden aan te bieden en levert deze meerdere malen per week uit. Het totale koelaanbod omvat onder meer zuivel, kaas, convenience, vleeswaren, salades, vlees, vis, kip en AGF. Korte communicatielijnen en een no-nonsens aanpak kenmerkt de organisatie, waarbij het medewerkersteam als belangrijkste basis wordt ervaren voor het succes van de onderneming. Versunie BV is onderdeel van Van Tol Retail BV, dé nationale food retail specialist in Nederland voor de zelfstandige ondernemer.

Denk jij dat je het in je hebt om met ons de volgende stap te maken op het gebied van Category Management, dan horen wij graag van je! Overtuig ons met je motivatie en CV. Solliciteren kan per e-mail: peter.kaandorp@versunie.nl. Voor inhoudelijke vragen over de vacature neem je contact op met Peter Kaandorp 085-4820300.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Distributiecentra

Van Tol Retail (Bodegraven)
T: 085 - 482 0100
(ma t/m vrij van 08:00 tot 17:00 uur)
E: klantenservice@vantolretail.nl

Van Tol Retail (Oosterwolde)
T: 085 - 482 0200
(ma t/m vrij van 08:00 tot 16:15 uur)
E: klantenservicenoord@vantolretail.nl

Versunie
T: 085 - 482 0300
(ma t/m vrij van 07:00 tot 17:00 uur)
E: info@versunie.nl

Contact

Van Tol
Postbus 64
2410 AB Bodegraven
Nederland

Bezoekadres
Europaweg 2
2411 NE Bodegraven
Nederland

T: 085 - 482 0100
E: info@vantolretail.nl

Webdesign by RETO Copyright 2023 Van Tol