Inloggen Contact
MENU

Algemeen

Algemeen

A-merken

A-merken zijn belangrijk voor de consument, en dus ook voor de buurtwinkel. In die versgroepen waarin A-merken een grote rol spelen, biedt Versunie een afgemeten aanbod: Vertrouwde A-merken als keurmerk, met de herkenbaarheid van kwaliteit.

Versuniek

Versuniek is het huismerk van Versunie. We bieden een groot assortiment versproducten met een sterke prijs/kwaliteitverhouding: In zuivel en kaas, vlees en vleeswaren, gesneden groenten en kant-en-klaarmaaltijden. Vers en ultravers: Eerlijke, smakelijke versproducten voor een vriendelijke prijs. 

Aardappelen, groenten en fruit

Versunie biedt een breed assortiment in aardappelen, groenten en fruit, waarmee we alle wensen van de consument in zijn buurtwinkel kunnen invullen.

Iedere dag worden verse producten geleverd vanaf de veiling en meestal zelfs direct vanaf de tuinders en telers bij ons in de buurt. Wat om elf uur wordt gesneden ligt om twaalf uur al bij Versunie en vaak dezelfde dag nog bij onze winkeliers. Exotische fruit komt dagelijks rechtstreeks van de importeur.

Ook in agf werken we met kleine besteleenheden, om de derving laag en de rentabiliteit hoog te houden.

 

Verse kant-en-klaarmaaltijden en sappen

Ons assortiment kant-en-klaarmaaltijden bevat tegen de vijftig complete maaltijden onder ons huismerk Versuniek. Makkelijk en smakelijk, topkwaliteit voor een prima prijs. Onze Hollandse kant-en-klaarmaaltijden worden bereid met meer groenten, minder zout en minder verzadigde vetten. Het vlees en de kip in de maaltijden heeft het Beter Leven-keurmerk.

In versgeperste sappen levert Versunie een complete lijn in de bekende doorzichtige flessen. Betaalbaar en van uitstekende kwaliteit. Verse sappen gaan vanaf de pers direct naar Versunie, om zo snel mogelijk bij de winkels te worden afgeleverd. Daarnaast levert Versunie ook de gekoelde sappen van verschillende A-merken.

Alle kant-en-klaarmaaltijden en verse sappen zijn per stuk te bestellen.

 

Kaas, Vleeswaren en Delicatessen

In kaas biedt Versunie een brede basis onder ons huismerk Versuniek. Voor de liefhebbers hebben we de Noord-Hollandse kaas van ons topmerk Meesterhand.

Daarnaast is er een breed assortiment voorgesneden, verpakte vleeswaren, waarmee elke winkel zijn consument op zijn wenken kan bedienen. Vers verpakt, topkwaliteit en betaalbaar.Naast Hollandse kaas en vleeswaren levert Versunie een afgemeten assortiment buitenlandse kaas, diverse soorten olijven, een mooie lijn salades voor op toast of brood en verschillende soorten gedroogde worst.

 

Vlees, Gevogelte, Vis en Vega

Vlees, gevogelte en vis komen vers van onze leveranciers en worden dezelfde dag nog doorgeleverd aan onze winkels. Ons moderne bestelsysteem maakt deze just-in-time delivery mogelijk, waarmee onze winkels de consument altijd een verse keuze kunnen bieden.

Alle gebruikelijke producten in vlees, gevogelte en vis zitten in ons assortiment, waarmee we de behoeften van buurtwinkel en recreatiewinkel prima kunnen invullen.

De vraag naar vegetarische producten groeit sterk en ook bij Versunie breiden we dit aanbod momenteel flink uit. Hiermee kunnen onze winkels de consument het alternatief bieden dat hij zoekt. Alles per stuk bestelbaar.

 

Verse zuivel, Eieren en Boter

In verse zuivel levert Versunie het overgrote deel van het assortiment van Campina: Melk, yoghurt en vla, boter, desserts en room. De hardlopers in zuivel bieden we ook onder ons huismerk Versuniek.

Hiermee kunnen onze winkels hun prijsuitstraling verder onderstrepen. Eieren leveren we onder ons huismerk Versuniek. Alles vers. En alles per stuk bestelbaar.

Distributiecentra

Van Tol Retail (Bodegraven)
T: 085 - 482 0100
(ma t/m vrij van 08:00 tot 17:00 uur)
E: klantenservice@vantolretail.nl

Van Tol Retail (Oosterwolde)
T: 085 - 482 0200
(ma t/m vrij van 08:00 tot 16:15 uur)
E: klantenservicenoord@vantolretail.nl

Versunie
T: 085 - 482 0300
(ma t/m vrij van 07:00 tot 17:00 uur)
E: info@versunie.nl

Contact

Van Tol
Postbus 64
2410 AB Bodegraven
Nederland

Bezoekadres
Europaweg 2
2411 NE Bodegraven
Nederland

T: 085 - 482 0100
E: info@vantolretail.nl

Webdesign by RETO Copyright 2024 Van Tol