Inloggen Contact
MENU

Assortiment

 

A-merken

A-merken zijn belangrijk voor de consument, en dus ook voor de buurtwinkel. Juist in houdbaar assortiment vormt het A-merk een vertrouwd keurmerk, de herkenbaarheid van kwaliteit. Van Tol Retail levert een breed assortiment kruidenierswaren van de belangrijkste A-merken. Meer dan tienduizend producten, in kleine colli of per stuk.

Everyday

Naast ruim tienduizend verschillende producten van A-merken biedt Van Tol Retail een goed renderend assortiment onder het eigen huismerk ‘Everyday’. Een uitgekiende selectie van modern vormgegeven hardlopers van hoge kwaliteit, met een scherpe consumentenprijs. Met onze expertise zorgen we voor het juiste assortiment voor de kleinere winkel: Breed genoeg, maar niet te diep, een passend aanbod voor elke ondernemer.

Everyday is ons huismerk voor zowel Dagwinkel en Recra als Springer & Partners. Ook ondernemers met een eigen formule kunnen met Everyday uitstekend uit de voeten. Door de herkenbare verpakking valt dit assortiment goed op: Elk product draagt bij aan het voordeelimago dat de consument in de winkel ervaart.

Alle producten van onze 'Everyday Selection' worden zorgvuldig geselecteerd op samenstelling, smaak, kleur en overige kwaliteitskenmerken. Zo zorgen we voor vertrouwen en een sterke relatie tussen de ondernemer en zijn klanten.

Meesterhand

Veel van onze winkels vervullen in hun verzorgingsgebied de rol van zowel supermarkt als speciaalzaak. Voor deze winkels biedt Van Tol Retail een uitgelezen assortiment versproducten die in de winkel kunnen worden verwerkt. Ambachtelijke producten onder het eigen merk ‘Meesterhand’. Verse uitsnij in binnen- en buitenlandse kazen en vleeswaren, vers afgebakken brood, noten om in de winkel vers te branden en worst en kip van eigen grill. Maar ook een fraai aanbod semivers van topkwaliteit in koek, bonbons en chocolade wordt onder Meesterhand geleverd, net als een mooie lijn speciaalbier en wijn.  

Meesterhand - sinds 1964! - biedt uw winkel een sterke toegevoegde waarde door de onderscheidende kwaliteit. Een uitstekende versuitstraling waar consumenten voor terugkomen. En zeer goed renderend, waardoor we samen in staat zijn de meer dagelijkse producten in uw winkel concurrerend geprijsd te houden. Bovendien biedt Van Tol Retail u bij Meesterhand een gedegen ondersteuning door training en opleidingen: Productkennis, hygiëne, snijtechnieken, vaardigheden voor grillen, branden en afbakken, presentatietechniek en etiketteringsregels.

 

Non-food

Een sterke aanvulling op de servicefunctie van uw winkel is ons brede assortiment non-food. Van Tol Retail levert een prima selectie in producten die voor elke winkel het hele jaar door een extra dienstverlening aan de consument vormen. Speelgoed, papierwaren, wenskaarten, huishoudelijke artikelen en vakantieassortiment.

Onmisbaar voor onze Recra-winkels, maar ook voor elke buurtwinkel een waardevolle toevoeging. Geen rack-jobbing, maar gewoon geleverd vanuit het distributiecentrum, in één zending aan de winkel. De assortimentsmanagers van Van Tol zorgen ook voor de benodigde kennis bij de producten.

 

 

 

 

Distributiecentra

Van Tol Retail (Bodegraven)
T: 085 - 482 0100
(ma t/m vrij van 08:00 tot 17:00 uur)
E: klantenservice@vantolretail.nl

Van Tol Retail (Oosterwolde)
T: 085 - 482 0200
(ma t/m vrij van 08:00 tot 16:15 uur)
E: klantenservicenoord@vantolretail.nl

Versunie
T: 085 - 482 0300
(ma t/m vrij van 07:00 tot 17:00 uur)
E: info@versunie.nl

Contact

Van Tol
Postbus 64
2410 AB Bodegraven
Nederland

Bezoekadres
Europaweg 2
2411 NE Bodegraven
Nederland

T: 085 - 482 0100
E: info@vantolretail.nl

Webdesign by RETO Copyright 2024 Van Tol