Inloggen Contact
MENU

Logistieke oplossingen

Logistieke oplossingen

Ideaal voor productintroducties

De logistiek van Versunie maakt het voor ondernemers mogelijk om producten per stuk te bestellen. Dat maakt Versunie een ideale partner voor productintroducties in vers en ultravers. Ondernemers kunnen producten per stuk bestellen, in plaats van per omdoos. 

Versunie heeft een uitgekiende logistiek voor hoogfrequente leveringen. Zeker in ultravers, zoals verse vruchtensappen met vier dagen houdbaarheid, is dat bij introducties bij andere retailers vaak een probleem. Versunie realiseert altijd scherpe levertijden.

Productintroducties vinden plaats op verzoek van de inkopers van de retailorganisaties. Ook bieden fabrikanten regelmatig bijzondere producten aan. Versunie werkt daarnaast graag met fabrikanten die innovaties in de markt willen zetten zonder direct door grote marktpartijen te worden opgeslokt.

Samenwerken in transport

Voor elke moderne onderneming is duurzame bedrijfsvoering een belangrijk streven. Slimme zuinigheid en een milieubewuste operatie gaan doorgaans heel goed samen, zeker in gekoeld transport.

Daarom is Versunie steeds op zoek naar slimme samenwerking met leveranciers, om het rijden met lege vrachtwagens zo veel mogelijk te voorkomen. Soms kan het voor beide partijen voordeliger zijn wanneer de leverancier niet alles brengt, maar een deel van de leveranties door ons wordt afgehaald. Zo besparen we samen kosten, en werken we samen aan een duurzame bedrijfsvoering.

 

Distributiecentra

Van Tol Retail (Bodegraven)
T: 085 - 482 0100
(ma t/m vrij van 08:00 tot 17:00 uur)
E: klantenservice@vantolretail.nl

Van Tol Retail (Oosterwolde)
T: 085 - 482 0200
(ma t/m vrij van 08:00 tot 16:15 uur)
E: klantenservicenoord@vantolretail.nl

Versunie
T: 085 - 482 0300
(ma t/m vrij van 07:00 tot 17:00 uur)
E: info@versunie.nl

Contact

Van Tol
Postbus 64
2410 AB Bodegraven
Nederland

Bezoekadres
Europaweg 2
2411 NE Bodegraven
Nederland

T: 085 - 482 0100
E: info@vantolretail.nl

Webdesign by RETO Copyright 2024 Van Tol