Inloggen Contact
MENU

Category Manager DKW

Category Manager DKW

Van Tol Versunie is dé nationale food retail specialist in Nederland voor de zelfstandige ondernemer. Wij leveren aan ruim 700 (buurt)supermarkten en rijdende winkels in heel Nederland en aan vele importeurs en retailers over de gehele wereld. De kracht van onze organisatie is onze zeventigjarige specialisatie op het gebied van kleinschalige winkels. Met een ruim assortiment kruidenierswaren, vers brood, groente, fruit en vlees, een goede service en klantvriendelijkheid zorgt dat voor een goed rendement en een gezond bedrijf voor onze klanten.

Van Tol Versunie is per direct op zoek naar een Category Manager DKW voor 40 uur per week

Als Category Manager DKW ben je verantwoordelijk voor het opstellen en realiseren van het beleid en de doelstellingen voor jouw onderdelen binnen de categorieën DKW. Je bespreekt deze doelstellingen met de hoofd inkoper, maar bent zelfstandig verantwoordelijk voor de uitvoering en realisatie van de ontwikkelingen binnen deze belangrijke categorieën.

Je maakt jaarplannen, stelt het assortiment samen, onderhoudt prijslijnen, maakt schappresentaties en verzorgt promotionele activiteiten om onze formules alle mogelijkheden te bieden voor groei. Je hebt intensief contact met A-merk fabrikanten en herkent kansen om assortimenten, condities, prijzen en promoties te verbeteren voor Van Tol Retail en haar ondernemers.

Je verantwoordelijkheden 

  • Multi-channel resultaatverantwoordelijk voor categorieën binnen houdbaar;
  • Signaleert mogelijke verbeteringen en eventuele kansen in de markt voor eigen categorieën en implementeert kansen en verbeteringen in een breed scala van werkzaamheden;
  • Geeft input op het te bepalen beleid en jaarplan voor de eigen categorieën en voert het goedgekeurd jaarplan uit;
  • Onderhandelt met leveranciers samen met de hoofd inkoper.

Functie eisen

Jij bent een commercieel ingestelde en vakinhoudelijk sterke persoonlijkheid met minimaal een afgeronde MBO opleiding. Je hebt relevante werkervaring in de retailsector in commercie, marketing of strategie. Je bent analytisch zeer sterk, pragmatisch ingesteld, werkt graag in teamverband en beschikt over uitstekende communicatieve en onderhandelingsvaardigheden. Je bent een echte multi-tasker die niet bang is om de handen uit de mouwen de steken. Je bent een uitstekend planner en doorziet snel problemen. Daarnaast ben je assertief en proactief waar nodig, beschik je over een ondernemingsgeest en hanteer je een resultaatgerichte werkhouding. De standplaats voor deze functie is Bodegraven.

Wat wij bieden

  • Een uitdagende functie bij een financieel gezonde onderneming;
  • Een leerzame en energieke omgeving met ontplooiingsmogelijkheden;
  • Een informele en collegiale werksfeer;
  • Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform CAO.

Denk jij dat je het in je hebt om met ons de volgende stap te maken op het gebied van Category Management, dan horen wij graag van je! Solliciteren kan per e-mail: p.vandenhurk@vantolretail.nl. Voor inhoudelijke vragen over de vacature neem je contact op met Peter van den Hurk: 0172 619311.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Distributiecentra

Van Tol Retail (Bodegraven)
T: (0172) 61 93 11
(ma t/m vrij van 08:00 tot 17:00 uur)
E: klantenservice@vantolretail.nl

Van Tol Retail (Oosterwolde)
T: (0516) 56 86 00
(ma t/m vrij van 08:00 tot 16:15 uur)
E: klantenservicenoord@vantolretail.nl

Versunie
T: (072) 576 35 00
(ma t/m vrij van 07:00 tot 17:00 uur)
E: mailing@versunie.nl

Contact

Van Tol
Postbus 64
2410 AB Bodegraven
Nederland

Bezoekadres
Europaweg 2
2411 NE Bodegraven
Nederland

T: +31 (0)172 61 93 11
F: +31 (0)172 61 37 96
E: info@vantolretail.nl

Webdesign by RETO Copyright 2019 Van Tol