Inloggen Contact
MENU

Medewerker Supply Chain & Order Planning Export

Medewerker Supply Chain & Order Planning Export

Wil jij je wereld werkelijk vergroten door bij te dragen aan de mondiale export van sterke Europese merken? Ben je op zoek naar een veelzijdige functie waar je als spil fungeert tussen producent en internationale klanten? Dan zou je zomaar de persoon kunnen zijn die wij zoeken.

Wie wij zijn

Van Tol Versunie exporteert levensmiddelen naar meer dan 60 verschillende landen. Vanuit onze exportdivisie staat de verkoop van Europese levensmiddelen en de distributie en vertegenwoordiging van A-merken centraal. Denk bijvoorbeeld aan het leveren van totaalassortimenten richting diverse supermarkten wereldwijd, veelal familiebedrijven. Ook vertegenwoordigen we prachtige merken zoals Tony’s Chocolonely, Bites We Love, Farm Brothers, Fruitfunk, Calvé pindakaas, Conimex en vele andere merken. Naast deze toonaangevende namen bouwen we aan onze eigen internationale concepten zoals het unieke bake-off concept van “Hendrickx the Baker” of vers totaalconcept “Meesterhand”. Van assortimentsselectie tot en met inkoop, en van verkoop tot en met voorraadbeheer; alle processen worden vanuit ons hoofdkantoor in Bodegraven aangestuurd. Centraal staat het creëren van waarde voor onze klanten en leveranciers, waarbij we zoveel mogelijk willen ontzorgen.

Door de sterke groei van onze afdeling zijn we op zoek naar versterking van ons team in Bodegraven (40 uur per week).

Wat je als Medewerker Supply Chain & Order Planning gaat doen

We merken dat Tony’s Chocolonely, het Nederlandse chocolademerk waar we op exclusieve basis voor exporteren, ook in het buitenland enorm in trek is. De snelle toename van ons wereldwijde klantenbestand en de toename in hun ordervolumes is terug te zien in de druk om het orderproces vlekkeloos te laten verlopen. Naast deze uitdaging hebben we ook te maken met schaarste van zeecontainers, houdbaarheid van het product en bijvoorbeeld beperkte mankracht om de orders fysiek te verwerken. Als Medewerker Supply Chain & Order Planning weet jij ondanks al deze uitdagingen het hoofd koel te houden en de orders zorgeloos bij onze internationale klanten te krijgen. Jij bent de spil tussen de producent en onze klanten wanneer het op logistiek en planning aan komt. Je draagt zorg voor en houdt overzicht over het gehele orderproces. Dit houdt in dat je ervoor zorgt dat de planning met onze partners naadloos aansluit waardoor iedereen op tijd weet waar hij/zij aan toe is. Daarnaast verwerk je de orders van onze internationale klanten en draag je verantwoordelijkheid voor het plaatsen van de bestelling bij de leverancier. Je communiceert binnen Van Tol met de accountmanagers en de accountsupports over de planning en eventuele uitdagingen met betrekking tot tekorten, voorraad of wijzigingen van de planning. Buiten Van Tol communiceer je met de verschillende leveranciers die nodig zijn om tot het eindproduct te komen en met de klanten over de planning van hun orders.

Wat jij meebrengt

Je bent een organisator die bijzonder sterk is in het bewaren van overzicht op momenten dat het chaotisch lijkt. Je bent creatief in het vinden van oplossingen terwijl je eerder gemaakte afspraken altijd nakomt. Je bent proactief, kan goed plannen en houdt het hoofd koel. Naast enthousiasme en affiniteit met food en export zoeken we het volgende in een kandidaat:

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Ambitie om wereldwijd impact te maken met een sterk merk;
  • Ervaring met logistiek en supply chain management;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Vaardig in Microsoft Office (PowerPoint, Excel/Outlook/Word).

Wat wij bieden

  • Een uitdagende functie bij een financieel gezonde onderneming;
  • Een leerzame en energieke omgeving met ruimte om je te ontwikkelen;
  • Een klein team met sterke denk en doe mentaliteit;
  • Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden in overeenstemming met CAO.

Wil je samen met ons jonge energieke team meebouwen aan de verdere groei van onze dynamische Import-Export afdeling en herken je je in bovenstaand profiel? Wacht dan niet langer en solliciteer!

Stuur je CV en motivatie binnen 14 dagen naar vacatureB@vantolretail.nl t.a.v. de heer B.J. Bergman.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

Distributiecentra

Van Tol Retail (Bodegraven)
T: 085 - 482 0100
(ma t/m vrij van 08:00 tot 17:00 uur)
E: klantenservice@vantolretail.nl

Van Tol Retail (Oosterwolde)
T: 085 - 482 0200
(ma t/m vrij van 08:00 tot 16:15 uur)
E: klantenservicenoord@vantolretail.nl

Versunie
T: 085 - 482 0300
(ma t/m vrij van 07:00 tot 17:00 uur)
E: info@versunie.nl

Contact

Van Tol
Postbus 64
2410 AB Bodegraven
Nederland

Bezoekadres
Europaweg 2
2411 NE Bodegraven
Nederland

T: 085 - 482 0100
E: info@vantolretail.nl

Webdesign by RETO Copyright 2024 Van Tol