Inloggen Contact
MENU

Dop Je Eigen Boontjes

Wil jij verder als zelfstandig ondernemer in de levensmiddelenbranche? Of heb je al een winkel en zoek je de juiste formule? Van Tol Retail is dé specialist voor de buurtgerichte ondernemer: Landelijke dekking, toegesneden formules en met een uitstekende service en ondersteuning van de winkel.

Onze campagne ‘Dop je eigen boontjes’ richt zich op bedrijfsleiders, assistent bedrijfsleiders, startende of zelfstandig ondernemers en ondersteunt hen bij de opstart van een eigen winkel. Heb jij de passie, inzet, motivatie, kennis en creativiteit voor een eigen winkel? En kun je goed samenwerken met mensen uit de groothandel en collega-ondernemers? Kom praten met Van Tol en kijk hoever we samen kunnen komen!

‘Dop je eigen boontjes’

De uitdrukking ‘dop je eigen boontjes’ is de titel van onze campagne. Wij bieden je hulp, zodat je in de toekomst je eigen boontjes kunt doppen. De campagne richt zich op bedrijfsleiders, assistent bedrijfsleiders, startende of zelfstandig ondernemers. Wij geven je informatie over de mogelijkheden van de toekomstige buurtsupermarkt, buurtwinkel, recreatiewinkel en rijdende winkel.
Voor deze winkels zijn wij op zoek naar mensen met het juiste talent. Ondernemers die houden van presteren, het verschil willen maken in de buurt en die de beste willen zijn in het marktgebied. Eigenschappen als passie, inzet, motivatie, kennis en creativiteit zijn een absolute voorwaarde. Je kunt tevens goed samenwerken met mensen uit de groothandel en collega-ondernemers.

Formules

Over de diverse formules lees je op de individuele informatiepagina's. Ook zijn hier foto-impressies te vinden.
Klik op onderstaande logo's om naar de betreffende formulepagina's te gaan.

      

 

Van Tol zoekt talent!

Laat je droom niet aan jou voorbijgaan. Grote organisaties hanteren vaak hoge investeringen en lange wachtlijsten. Zij stellen hoge eisen aan jouw opleiding. Wij vinden talent belangrijker. Graag willen wij persoonlijk met je kennismaken om te bepalen welke formule het beste bij jou past. 
Bel nu of vul ons contactformulier in en kom langs voor een gesprek op ons hoofdkantoor in Bodegraven. Het kost je niets. Wij garanderen je in elk geval een aantal stappen voorwaarts in het beslissingsproces. Je kunt ons bereiken via telefoonnummer (085) 482 0100. De contactpersoon is Aris-Pieter de Jong.

Tot ziens in Bodegraven!
Van Tol Retail.

Bekijk ook het Van Tol Retail promotiefilmpje.


 

Distributiecentra

Van Tol Retail (Bodegraven)
T: 085 - 482 0100
(ma t/m vrij van 08:00 tot 17:00 uur)
E: klantenservice@vantolretail.nl

Van Tol Retail (Oosterwolde)
T: 085 - 482 0200
(ma t/m vrij van 08:00 tot 16:15 uur)
E: klantenservicenoord@vantolretail.nl

Versunie
T: 085 - 482 0300
(ma t/m vrij van 07:00 tot 17:00 uur)
E: info@versunie.nl

Contact

Van Tol
Postbus 64
2410 AB Bodegraven
Nederland

Bezoekadres
Europaweg 2
2411 NE Bodegraven
Nederland

T: 085 - 482 0100
E: info@vantolretail.nl

Webdesign by RETO Copyright 2023 Van Tol