Inloggen Contact
MENU

Samenwerking van Tol Versunie en Albron voor supermarkten Center Parcs

Gepubliceerd op 08-03-2019 in Van Tol Retail

Samenwerking van Tol Versunie en Albron voor supermarkten Center Parcs

Met ingang van april 2019 gaat Van Tol Versunie samenwerken met de grootste onafhankelijke cateraar van Nederland, Albron. Samen gaan ze de invulling verzorgen van de tien supermarkten van Center Parcs in Nederland en België.

De samenwerking tussen Van Tol Versunie en Albron past in de gemeenschappelijke koers die Albron en Center Parcs de komende jaren willen inzetten. De focus ligt op de verbouwing van de parken en de vernieuwing en verbetering van het horeca- en retailaanbod. De samenwerking geeft de parken een stevige impuls voor de foodretail en een verdere groei in het segment leisure.

Robert Visser, directeur Horeca & Hospitality Albron: ‘’Van Tol Versunie is een professioneel gedreven familiebedrijf, waarmee we veel gemeenschappelijke waarden delen. Wij zijn bijzonder trots met deze samenwerking. Van Tol Versunie heeft aantoonbare ervaring in retail, food en leisure. We hebben er alle vertrouwen in dat we samen met Van Tol Versunie een zeer aantrekkelijk retailaanbod kunnen aanbieden, dat direct meerwaarde gaat opleveren voor Center Parcs en haar gasten.’’

‘’In de voorbereidingsfase hebben wij al kunnen ervaren dat Albron en Van Tol Versunie goed bij elkaar passen. Vanuit onze distributiecentra in Heerhugowaard, Oosterwolde en Bodegraven zullen wij samen met Albron de supermarkten op de parken van Center Parcs gaan bedienen’’. Aldus Erik van den Hurk, Directeur Algemene Zaken Van Tol Versunie.

Wij verheugen ons op een prettige samenwerking en een zonnig seizoen.


Terug naar overzicht

Distributiecentra

Van Tol Retail (Bodegraven)
T: 085 - 482 0100
(ma t/m vrij van 08:00 tot 17:00 uur)
E: klantenservice@vantolretail.nl

Van Tol Retail (Oosterwolde)
T: 085 - 482 0200
(ma t/m vrij van 08:00 tot 16:15 uur)
E: klantenservicenoord@vantolretail.nl

Versunie
T: 085 - 482 0300
(ma t/m vrij van 07:00 tot 17:00 uur)
E: info@versunie.nl

Contact

Van Tol
Postbus 64
2410 AB Bodegraven
Nederland

Bezoekadres
Europaweg 2
2411 NE Bodegraven
Nederland

T: 085 - 482 0100
E: info@vantolretail.nl

Webdesign by RETO Copyright 2021 Van Tol