Inloggen Contact
MENU

Colruyt relatiedag 2018

Gepubliceerd op 22-10-2018 in Van Tol Retail

Colruyt relatiedag 2018

Afgelopen woensdag 10 oktober was het zover: de Colruyt relatiedag. Met een bus vol ondernemers en Van Tol collega’s vertrokken we in alle vroegte richting België om een kijkje te nemen in het distributiecentrum, de koffiebranderij en de wijnbottelarij van Colruyt

De dag stond in het teken van kennismaken met de Colruyt huismerken Boni, Everyday en Graindor. Na een kopje koffie met wat lekkers werd er gestart met een korte presentatie over de geschiedenis van Colruyt.

Rondleiding Distributiecentrum Halle
Vervolgens was het tijd voor de rondleiding. De gids vertelde over de lange historie, het marktleiderschap en het strakke efficiency beleid van Colruyt zodat de kosten en de consumentenprijzen laag blijven. Ook werden alle werkzaamheden die dagelijks in het distributiecentrum worden verricht laten zien. Van de vriesafdeling (waar het -27 is) tot het indrukwekkende robotsysteem op de groente- en fruitafdeling en van de duurzame afvalscheidingsafdeling en de Colruyt windmolen tot het picken van de orders.

Koffiebranderij 
Na een korte stop bij de Colruyt-winkel naast het distributiecentrum in Halle vertrokken we richting de koffiebranderij en de wijnbottelarij. Colruyt is de enige Belgische supermarkt met een eigen koffiebranderij en doet dit al sinds 1937. Tijdens de rondleiding werden we meegenomen in het gehele koffiebrandproces. Van het selecteren van de juiste boon tot het verpakken van de gebrande koffie in de verschillende verpakkingsvormen (pads, bonen, snelfilter etc.).

Wijnbottelarij
Ook het bottelen van de wijnen doet Colruyt zelf. De wijnen worden nauwkeurig en met zorg geproefd, geselecteerd en maar liefst drie keer gecontroleerd. Op deze manier kan Colruyt kwaliteitswijnen voor een lage prijs aan de klant aanbieden.

Na afloop van de koffie- en wijnrondleiding werd er nog kort geborreld en nagepraat over de interessante rondleiding. Aan het einde van de dag ontving iedereen een goodiebag en was het alweer tijd om de bus in te stappen. Bij de Nederlandse grens werd er nog een hapje gegeten en vervolgens vertrok iedereen weer richting huis.  Al met al een geslaagde en leerzame dag!

Foto's


Terug naar overzicht

Distributiecentra

Van Tol Retail (Bodegraven)
T: 085 - 482 0100
(ma t/m vrij van 08:00 tot 17:00 uur)
E: klantenservice@vantolretail.nl

Van Tol Retail (Oosterwolde)
T: 085 - 482 0200
(ma t/m vrij van 08:00 tot 16:15 uur)
E: klantenservicenoord@vantolretail.nl

Versunie
T: 085 - 482 0300
(ma t/m vrij van 07:00 tot 17:00 uur)
E: info@versunie.nl

Contact

Van Tol
Postbus 64
2410 AB Bodegraven
Nederland

Bezoekadres
Europaweg 2
2411 NE Bodegraven
Nederland

T: 085 - 482 0100
E: info@vantolretail.nl

Webdesign by RETO Copyright 2021 Van Tol