Inloggen Contact
MENU

Nieuwe Dagwinkel in Harbrinkhoek

Gepubliceerd op 06-12-2017 in Van Tol Retail

Nieuwe Dagwinkel in Harbrinkhoek

John Brughuis was al een bekende man in Harbrinkhoek met zijn winkel “Onze Supermarkt” wat voorheen de COOP Compact was. Na vele jaren een vertrouwde locatie werd het tijd voor verandering en zo heeft John gekozen voor de formule die het beste inspeelt op de behoefte van de consument in kleinere verzorgingsgebieden. Focus op vers en ambacht met passie voor product en klant. De keuze viel op de Dagwinkel formule.

Op 27 november jl. begon een flinke ombouw. Zowel de buiten- als binnenkant zijn sfeervol aangekleed met sprekende beelden van vers, ambacht en historische foto’s van het dorp Harbrinkhoek. De oude stalen meubels maken plaats voor “Meesterhand” make-off meubels: grote kisten met verse groenten en fruit. Brood blijft als vanouds van warme bakker de Kraai, maar overige bake-off producten komen uit eigen oven. Naast verse broodjes en andere lekkernijen wordt er ook een ruim assortiment aan verse zuivel, kaas en beleg in Dagwinkel Harbrinkhoek aangeboden, aangevuld met een breed assortiment aan kruidenierswaren.

De winkel is 29 november jl. feestelijk geopend met een gezellige openingsreceptie, waarbij vele bewoners onder het genot van een hapje en drankje kennis konden maken met de nieuwe Dagwinkel. Het werd een Meesterlijke proeverij waarbij iedereen het ambachtelijke assortiment mocht proeven.

“Meesterhand” is het eigen ambachtslabel waaronder verse kaas, vleeswaren van het mes, vers gebrande nootjes in de winkel worden gemaakt, maar ook zelfgebakken desembroden, meesterlijke bonbons en banketbakkers koekjes. Met deze ambachtelijke producten neemt de Dagwinkel haar nieuwe positie in tussen supermarkt en speciaalzaak.


Terug naar overzicht

Distributiecentra

Van Tol Retail (Bodegraven)
T: 085 - 482 0100
(ma t/m vrij van 08:00 tot 17:00 uur)
E: klantenservice@vantolretail.nl

Van Tol Retail (Oosterwolde)
T: 085 - 482 0200
(ma t/m vrij van 08:00 tot 16:15 uur)
E: klantenservicenoord@vantolretail.nl

Versunie
T: 085 - 482 0300
(ma t/m vrij van 07:00 tot 17:00 uur)
E: info@versunie.nl

Contact

Van Tol
Postbus 64
2410 AB Bodegraven
Nederland

Bezoekadres
Europaweg 2
2411 NE Bodegraven
Nederland

T: 085 - 482 0100
E: info@vantolretail.nl

Webdesign by RETO Copyright 2021 Van Tol