Inloggen Contact
MENU

Opening nieuwe Dagwinkel in Oostwold

Gepubliceerd op 03-11-2017 in Van Tol Retail

Opening nieuwe Dagwinkel in Oostwold

Feest in het Groningse dorp Oostwold want daar is sinds 2 november jl. een nieuwe Dagwinkel geopend. De winkel opent in het pand waar voormalig Attent supermarkt (onderdeel van Spar) gevestigd was. Van Tol Retail in Bodegraven neemt het stokje over een tovert de winkel om naar de formule Dagwinkel.

Een supermarkt is van groot belang in het Groningse dorp Oostwold en heeft een coöperatieve organisatievorm. De overname van Attent supermarkt naar Dagwinkel is voor de bewoners zeer positief. De Dagwinkel heeft zelfs al een bijnaam gekregen. Buurtbewoners noemen de supermarkt namelijk ‘De GaveSuper’. De buurtsuper is gevestigd in het Multifunctioneel Centrum Gaveborg waar naast twee kleine basisscholen, een kinderopvang en buitenschoolse opvang ook een gymzaal en dorpshuis annex sportkantine zijn gevestigd.

Kor Velsema heeft de dagelijkse leiding over de Dagwinkel en stuurt een klein team van medewerkers aan. Waaronder personen met een arbeidshandicap en vrijwilligers.

De winkel is 2 november jl. feestelijk geopend met een gezellige openingsreceptie, waarbij vele bewoners onder het genot van een hapje en drankje kennis konden maken met de nieuwe Dagwinkel. Naast een groot aanbod kruidenierswaren voor de dagelijkse boodschappen, biedt Dagwinkel ook een groot assortiment aan versproducten die worden verkocht onder de naam ‘Meesterhand’. Onder deze lijn vallen o.a. verse kaas, vleeswaren van het mes, vers gebrande nootjes, maar ook zelfgebakken desembroden, meesterlijke bonbons en banketbakkers koekjes. Met deze ambachtelijke producten neemt de Dagwinkel haar nieuwe positie in tussen supermarkt en speciaalzaak.


Terug naar overzicht

Distributiecentra

Van Tol Retail (Bodegraven)
T: 085 - 482 0100
(ma t/m vrij van 08:00 tot 17:00 uur)
E: klantenservice@vantolretail.nl

Van Tol Retail (Oosterwolde)
T: 085 - 482 0200
(ma t/m vrij van 08:00 tot 16:15 uur)
E: klantenservicenoord@vantolretail.nl

Versunie
T: 085 - 482 0300
(ma t/m vrij van 07:00 tot 17:00 uur)
E: info@versunie.nl

Contact

Van Tol
Postbus 64
2410 AB Bodegraven
Nederland

Bezoekadres
Europaweg 2
2411 NE Bodegraven
Nederland

T: 085 - 482 0100
E: info@vantolretail.nl

Webdesign by RETO Copyright 2021 Van Tol