Inloggen Contact
MENU

Groeten uit Bavel van Hans van Steen

Gepubliceerd op 02-10-2017 in Van Tol Retail

Groeten uit Bavel van Hans van Steen

Jarenlang was hij de Beste Rijdende Winkel van Nederland. In zijn volledig vernieuwde winkelwagen is er niets van terug te vinden. Bescheidenheid siert de man. Hans van Steen bewijst iedere dag weer dat zijn aanwezigheid op de wegen, in de straten en op de pleinen in Bavel van grote waarde is.


Vrolijk en met humor bezorgt hij de boodschappen. Als de klanten niet thuis zijn zet hij het bij de deur of in de schuur. De bestelling is bekend. Staat in het boodschappenboekje, de e-mail, een berichtje of Hans weet het gewoon. Veel van zijn klanten vinden het fijn om even het loopje naar buiten te maken zodra ze de bel in de straat horen gaan. En als de mevrouw of mijnheer dat op prijs stelt belt Hans ook even aan. Tas of mand in de hand en even rustig een kijkje nemen in de winkel aan huis. Praatje over de dingen van alle dag of juist die bijzondere gebeurtenissen in het dorp. Het delen van het nieuws, niet via Facebook, Twitter of een Whatsapp-groep, maar tussen de groenten en het fruit, de koeken en de koffie in de winkel.

Afgelopen zomer heeft de rijdende winkel van Hans een metamorfose ondergaan. De Springer-belettering en de producten zijn verwijderd, de wagen is gespoten en voorzien van de nieuwe huisstijl. Helemaal van deze tijd. Ook het interieur is onder handen genomen. Er is nu meer ruimte, de kleuren en materialen zijn vernieuwd en het groenten en fruit ligt in mooie rieten manden. Het vlees komt van Slagerij van Kuijk en Bakker van Disseldorp zorgt elke dag voor vers brood en banket. Wat goed is moet je niet willen veranderen. Hans van Steen, hij neemt tussen de stops ook nog even de tijd om telefonisch een dame van het programma ‘De keuringsdienst van waren’ alles te vertellen over halvarine, margarine en roomboter. Binnenkort misschien ook op tv. Hans van Steen uit Bavel.


Terug naar overzicht

Distributiecentra

Van Tol Retail (Bodegraven)
T: 085 - 482 0100
(ma t/m vrij van 08:00 tot 17:00 uur)
E: klantenservice@vantolretail.nl

Van Tol Retail (Oosterwolde)
T: 085 - 482 0200
(ma t/m vrij van 08:00 tot 16:15 uur)
E: klantenservicenoord@vantolretail.nl

Versunie
T: 085 - 482 0300
(ma t/m vrij van 07:00 tot 17:00 uur)
E: info@versunie.nl

Contact

Van Tol
Postbus 64
2410 AB Bodegraven
Nederland

Bezoekadres
Europaweg 2
2411 NE Bodegraven
Nederland

T: 085 - 482 0100
E: info@vantolretail.nl

Webdesign by RETO Copyright 2021 Van Tol