Inloggen Contact
MENU

Account Manager Premium Brands

Account Manager Premium Brands

Hou jij van food, het uitbouwen van klantrelaties en het pakken van nieuwe kansen in een internationaal speelveld? Dan zou jij zomaar de persoon kunnen zijn die wij zoeken!

Wie wij zijn

Van Tol Import-Export exporteert levensmiddelen naar meer dan 40 verschillende landen. Vanuit onze Premium Brands divisie staat de verkoop, distributie en vertegenwoordiging van Nederlandse A-merken centraal. Denk aan prachtige merken als Tony’s Chocolonely, Calvé Pindakaas, De Ruijter Hagelslag en Hak Groenteconserven! Van assortimentsselectie tot en met inkoop, en van verkoop tot en met voorraadbeheer, alle processen worden vanuit ons hoofdkantoor in Bodegraven aangestuurd. Centraal staat waarde-creatie voor onze klanten en leveranciers, waarbij we zoveel mogelijk willen ontzorgen. 

We zijn op zoek naar versterking van ons team (40 uur per week).

Wat je als Account Manager Premium Brands gaat doen

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het uitbouwen en verstevigen van de relaties met diverse importeurs. Je denkt en handelt hierbij vanuit verschillende invalshoeken die betrekking hebben op de lokale consument, retailer, importeur, het product en de merkeigenaar. Elk(e) merk, markt of klant heeft zijn eigen groeikansen. Naast het uitbouwen van de bestaande relaties ben je ook verantwoordelijk voor nieuwe business. 

Centraal in de functie staat klantencontact. Daarnaast zijn er ook andere zaken die van je verwacht worden in het belang van de afdeling en/of om je omzet te behouden en te vergroten. Denk hierbij aan verkoop- en margeanalyses, product sourcing, begeleiding van product relaunches, maken van presentaties en het geven van business updates aan intern of extern betrokkenen.

Om markten beter te begrijpen en te werken aan bestaande en nieuwe klantrelaties, is het van tijd tot tijd nodig dat je reist. Het deelnemen en/of bezoeken aan (inter)nationale beurzen hoort hier ook bij. 

Wat jij meebrengt

Je hebt een echte salesdrive en bent in staat de diverse interne en externe stakeholders te overtuigen van jouw gelijk. In je werken ben je pragmatisch, accuraat en doortastend. Goede communicatie is voor jou vanzelfsprekend en je bent in staat om meerdere projecten tegelijk te begeleiden.

Naast het eerdergenoemde en enthousiasme zoeken we het volgende in een kandidaat:

  • Minimaal MBO / HBO werk- en denkniveau;
  • Affiniteit met de levensmiddelenbranche;
  • Kennis van exportprocessen;
  • Sterke communicatieve vaardigheden;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Beheersing van een tweede buitenlandse taal is een pré.

Wat wij bieden

  • Een uitdagende functie bij een financieel gezonde onderneming;
  • Een leerzame en energieke omgeving met ontplooiingsmogelijkheden;
  • Een informele en collegiale werksfeer;
  • Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform CAO.

Wil je samen met ons jonge energieke team meebouwen aan de verdere groei van onze dynamische import-export afdeling en herken je je in bovenstaand profiel? Wacht dan niet langer en solliciteer! Stuur vóór 25 januari je sollicitatiebrief en C.V. naar vacatureA@vantolretail.nl t.a.v. de heer B.J. Bergman.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Distributiecentra

Van Tol Retail (Bodegraven)
T: (0172) 61 93 11
(ma t/m vrij van 08:00 tot 17:00 uur)
E: klantenservice@vantolretail.nl

Van Tol Retail (Oosterwolde)
T: (0516) 56 86 00
(ma t/m vrij van 08:00 tot 16:15 uur)
E: klantenservicenoord@vantolretail.nl

Versunie
T: (072) 576 35 00
(ma t/m vrij van 07:00 tot 17:00 uur)
E: mailing@versunie.nl

Contact

Van Tol
Postbus 64
2410 AB Bodegraven
Nederland

Bezoekadres
Europaweg 2
2411 NE Bodegraven
Nederland

T: +31 (0)172 61 93 11
F: +31 (0)172 61 37 96
E: info@vantolretail.nl

Webdesign by RETO Copyright 2019 Van Tol