Inloggen Contact
MENU

Recall

Belangrijke veiligheidswaarschuwing

Versunie is door de leverancier van de Versuniek, Meesterhand en Fairbeleg vleeswaren geïnformeerd dat de productielocatie van deze gesneden voorverpakte vleeswaren mogelijk besmet is met een listeriabacterie. (Het betreft níet de vleeswaren die wij in de winkel zelf snijden)

Als gevolg daarvan neemt Versunie de maatregel om per direct deze merken vleeswaren uit de schappen te halen. Versunie stelt veiligheid van voedsel in de winkels voorop.

Versunie vraagt klanten om deze vleeswaren niet te consumeren en terug te brengen naar één van haar winkels. Als u een (aangebroken) verpakking thuis heeft verzoeken wij u deze terug te brengen naar de winkel. U ontvangt dan het aankoopbedrag retour.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de klantenservice van Versunie via 072-5763500 of info@versunie.nl

Een lijst met alle betreffende producten kunt u hier vinden.

 

Veelgestelde vragen

Wat is er precies aan de hand?

Versunie is door een van zijn leveranciers van vleeswarenwaren geïnformeerd dat de productielocatie van gesneden voorverpakte vleeswarenwaren mogelijk besmet is met een listeriabacterie. Als gevolg daarvan neemt Versunie de maatregel om per direct een deel van de vleeswarenwaren uit de schappen te halen. Versunie stelt veiligheid van voedsel in zijn winkels voorop. Versunie vraagt klanten om deze vleeswarenwaren niet te consumeren en terug te brengen naar de winkel. Vleeswarenwaren die nog in de schappen liggen zijn veilig om te consumeren.

Voor welke producten geldt dit?

Zie bijgevoegde lijst.

Wat zijn de risico’s van de listeria bacterie?

Listeria is een bacterie die een voedselinfectie kan veroorzaken. De kans op besmetting met listeria is klein, maar de gevolgen kunnen ernstig zijn. Vooral zwangere vrouwen moeten oppassen, omdat het bij die groep kan leiden tot een miskraam of vroeggeboorte. Listeria is vooral te vinden in langdurig gekoeld bewaarde producten die zonder verhitting worden gegeten.

Ik heb al een product geconsumeerd, en nu?

Als je je onwel voelt, raden we je aan om contact op te nemen met je huisarts.

Wanneer kan ik weer vleeswaren kopen?

Vleeswaren die nog in de schappen liggen zijn veilig om te consumeren. We hopen snel weer het volledige assortiment ter beschikking te hebben.

Om welke winkel gaat het?

Het betreft al onze winkels. Klanten die het product gekocht hebben, kunnen het terugbrengen naar de winkel. Zij krijgen hun geld terug. Een aankoopbon is niet nodig. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de klantenservice van Versunie via 072-5763500 of info@versunie.nl

Distributiecentra

Van Tol Retail (Bodegraven)
T: 085 - 482 0100
(ma t/m vrij van 08:00 tot 17:00 uur)
E: klantenservice@vantolretail.nl

Van Tol Retail (Oosterwolde)
T: 085 - 482 0200
(ma t/m vrij van 08:00 tot 16:15 uur)
E: klantenservicenoord@vantolretail.nl

Versunie
T: 085 - 482 0300
(ma t/m vrij van 07:00 tot 17:00 uur)
E: info@versunie.nl

Contact

Van Tol
Postbus 64
2410 AB Bodegraven
Nederland

Bezoekadres
Europaweg 2
2411 NE Bodegraven
Nederland

T: 085 - 482 0100
E: info@vantolretail.nl

Webdesign by RETO Copyright 2020 Van Tol