Inloggen Contact
MENU

Junior Category Manager DKW

Junior Category Manager DKW
Wij zijn op zoek naar een Junior Category Manager DKW ter versterking van ons team in Bodegraven (40 uur per week).

Als Category Manager DKW ben je verantwoordelijk voor het opstellen en realiseren van het beleid en de doelstellingen voor jouw onderdelen binnen de categorieën DKW. Je bespreekt deze doelstellingen met de hoofd inkoper, maar bent zelfstandig verantwoordelijk voor de uitvoering en realisatie van de ontwikkelingen binnen deze belangrijke categorieën.

Je maakt jaarplannen, stelt het assortiment samen, onderhoudt prijslijnen, maakt schappresentaties en verzorgt promotionele activiteiten om onze formules alle mogelijkheden te bieden voor groei. Je hebt intensief contact met A-merk fabrikanten en herkent kansen om assortimenten, condities, prijzen en promoties te verbeteren voor Van Tol Versunie en haar ondernemers.

Je verantwoordelijkheden

  • Multi-channel resultaatverantwoordelijk voor meerdere categorieën;
  • Signaleert mogelijke verbeteringen en eventuele kansen in de markt voor eigen categorieën en implementeert kansen en verbeteringen in een breed scala van werkzaamheden;
  • Geeft input op het te bepalen beleid en jaarplan voor de eigen categorieën en voert het goedgekeurd jaarplan uit;
  • Onderhandelt met leveranciers samen met de hoofd inkoper.

Functie eisen

  • Jij bent een commercieel ingestelde en vakinhoudelijk sterke persoonlijkheid met minimaal een afgeronde MBO opleiding;
  • Je hebt relevante werkervaring in de Retail sector in commercie, marketing of strategie;
  • Je bent analytisch zeer sterk, pragmatisch ingesteld, werkt graag in teamverband en beschikt over uitstekende communicatieve en onderhandelingsvaardigheden;
  • Je bent een echte multi-tasker die niet bang is om de handen uit de mouwen de steken;
  • Je bent een uitstekend planner en doorziet snel problemen;
  • Daarnaast ben je assertief en proactief waar nodig, beschik je over een ondernemingsgeest en hanteer je een resultaatgerichte werkhouding.

Wie zijn wij?

Van Tol Versunie is dé nationale food retail specialist in Nederland voor de zelfstandige ondernemer. Wij leveren aan circa 150 supermarkten, 200 buurtwinkels, 300 rijdende winkels en 150 recreatiemarkten in Nederland en vele importeurs en supermarkten over de gehele wereld. De kracht van onze organisatie is 70 jaar specialisatie op het gebied van kleinschalige winkels. Met een ruim assortiment kruidenierswaren, versproducten en een goede service en klantvriendelijkheid, zorgt dat voor een goed rendement en een gezond bedrijf van onze ondernemers.

Denk jij dat je het in je hebt om met ons de volgende stap te maken op het gebied van Category Management? Dan horen wij graag van je!
Solliciteren kan per e-mail: p.vandenhurk@vantolretail.nl. Voor inhoudelijke vragen over de vacature neem je contact op met Peter van den Hurk: 085-4820100.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Distributiecentra

Van Tol Retail (Bodegraven)
T: 085 - 482 0100
(ma t/m vrij van 08:00 tot 17:00 uur)
E: klantenservice@vantolretail.nl

Van Tol Retail (Oosterwolde)
T: 085 - 482 0200
(ma t/m vrij van 08:00 tot 16:15 uur)
E: klantenservicenoord@vantolretail.nl

Versunie
T: 085 - 482 0300
(ma t/m vrij van 07:00 tot 17:00 uur)
E: info@versunie.nl

Contact

Van Tol
Postbus 64
2410 AB Bodegraven
Nederland

Bezoekadres
Europaweg 2
2411 NE Bodegraven
Nederland

T: 085 - 482 0100
E: info@vantolretail.nl

Webdesign by RETO Copyright 2022 Van Tol