Inloggen Contact
MENU

Gezocht: Category Manager Vers

Gepubliceerd op 06-05-2019 in Versunie

Gezocht: Category Manager Vers

Versunie BV is op zoek naar :

Category Manager Vers, 40 uur p/w

Als Category Manager Vers ben je verantwoordelijk voor het opstellen en realiseren van het beleid en de doelstellingen voor jouw groepen binnen de vers categorieën. Je bespreekt deze doelstellingen met de operationeel directeur, maar bent zelfstandig verantwoordelijk voor de uitvoering en realisatie van de ontwikkelingen binnen deze categorieën.

Je maakt jaarplannen, stelt het assortiment samen, onderhoudt prijslijnen en verzorgt promotionele activiteiten om onze formules alle mogelijkheden te bieden voor groei. Je hebt intensief contact met fabrikanten en herkent kansen om assortimenten, condities, prijzen en promoties te verbeteren voor Versunie en haar ondernemers.

Je verantwoordelijkheden

•        Resultaatverantwoordelijk voor diverse verscategorieën;
•        Signaleert mogelijke verbeteringen en eventuele kansen in de markt en implementeert kansen en verbeteringen in een breed scala van werkzaamheden;
•        Geeft input op het te bepalen beleid en jaarplan voor de eigen categorieën en voert het goedgekeurd jaarplan uit;
•        Onderhandelt zelfstandig met leveranciers.

Functie eisen

Jij bent een leergierige en commercieel ingestelde sterke persoonlijkheid met minimaal een afgeronde hbo-opleiding. Je hebt relevante werkervaring in de retail sector. Je bent analytisch zeer sterk, pragmatisch ingesteld, werkt graag in teamverband en beschikt over uitstekende communicatieve en onderhandelingsvaardigheden. Je bent een echte multi-tasker die niet bang is om de handen uit de mouwen de steken. De standplaats voor deze functie is Heerhugowaard.

Versunie BV

Versunie BV is een toonaangevende specialist in landelijke fijnmazige versdistributie, voor de zelfstandig ondernemer. Wij leveren aan rijdende winkels, buurtwinkels, supermarkten en recreatiewinkels in Nederland en diverse supermarkten in het buitenland. Versunie ondersteunt levensmiddelendetaillisten door brede onderscheidende assortimenten in kleine eenheden aan te bieden en levert deze meerdere malen per week uit. Het totale koelaanbod omvat onder meer zuivel, kaas, convenience, vleeswaren, salades, vlees/kip en AGF. Korte communicatielijnen en een no-nonsens aanpak kenmerkt de organisatie, waarbij het medewerkersteam als belangrijkste basis wordt ervaren voor het succes van de onderneming. Versunie is onderdeel van Van Tol Retail, dé nationale food retail specialist in Nederland voor de zelfstandige ondernemer.

Denk jij dat je het in je hebt om met ons de volgende stap te maken op het gebied van Category Management, dan horen wij graag van je! Solliciteren kan per e-mail: peter.kaandorp@versunie.nl. Sluitingsdatum 24 mei 2019. Voor inhoudelijke vragen over de vacature neem je contact op met Peter Kaandorp: 072-5763500.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Terug naar overzicht

Distributiecentra

Van Tol Retail (Bodegraven)
T: (0172) 61 93 11
(ma t/m vrij van 08:00 tot 17:00 uur)
E: klantenservice@vantolretail.nl

Van Tol Retail (Oosterwolde)
T: (0516) 56 86 00
(ma t/m vrij van 08:00 tot 16:15 uur)
E: klantenservicenoord@vantolretail.nl

Versunie
T: (072) 576 35 00
(ma t/m vrij van 07:00 tot 17:00 uur)
E: info@versunie.nl

Contact

Van Tol
Postbus 64
2410 AB Bodegraven
Nederland

Bezoekadres
Europaweg 2
2411 NE Bodegraven
Nederland

T: +31 (0)172 61 93 11
F: +31 (0)172 61 37 96
E: info@vantolretail.nl

Webdesign by RETO Copyright 2019 Van Tol