Inloggen Contact
MENU

Opening Deli Food Store

Gepubliceerd op 26-01-2017 in Van Tol Retail

Opening Deli Food Store

Maandag 9 januari startte ondernemer Theo Kalkdijk het ‘90-uren project’ in zijn Deli Food Store op Center Parcs De Huttenheugte. Die maandag is de winkel nog geopend voor de gasten van het bungalowpark in het Drentse Dalen. Daarna is de verkoop voortgezet vanuit een rijdende winkel. Op de vrijdag is de winkel van 500 m2 na een ingrijpende verbouwing heropend.

De tweede midweek van het jaar is gekozen om te verbouwen en daarbij zo min mogelijk gasten te bezwaren. “Immers onze Deli Food Store is alle dagen van het jaar geopend”, aldus Kalkdijk. De dinsdag tot en met donderdag biedt een rijdende winkel tijdelijke oplossing, in combinatie met vers brood vanuit een bakkerskraam. Op vrijdag is de winkel weer volledig operationeel. De week erna gebruikt Kalkdijk voor finetuning. Op 20 januari volgt na sluit een feestelijke heropening en jubileum voor genodigden, want de familie is al 50 jaar actief in leisure met retail.

De winkel heeft dezelfde grootte behouden, binnenin is zo ongeveer alles veranderd. Kalkdijk: “De bakkerij is verhuisd naar het hart van de winkel. De verplichte loop is eruit en de gesepareerde entree en uitgang is vergroot van 2,5 naar bijna 15 meter. Dat kan omdat de winkel in de ‘Market Dome’ is gevestigd. Bij ons is het altijd ‘subtropisch’ lekker.”

In de bakkerij staat nu een splinternieuwe rotatieoven, met daarnaast ook een traditionele 4-etage oven met stenen vloer, beide van Miwe. Al het kleinbrood wordt ambachtelijk gebakken vanuit (rem)rijskasten die op de afdeling komen te staan. Goed brood is belangrijk hier: vers, de hele dag door. Bij de entree is een “On the Go” koffieafdeling ingericht waar talrijke Nespresso-varianten worden bereid en verschillende zoete en hartige lekkernijen kunnen worden genuttigd. Met name de dagelijks vers gebakken Franse macarons zijn uniek.

De afdeling ‘Deli Moments’ biedt de gast complete arrangementen die aan de bungalow worden bezorgd. Ontbijt, Happy Hour borrelschotels of complete Funcooking arrangementen voor het diner, kunnen in verschillende stijlen worden geboekt. Kalkdijk: “Het is nodig om mee te gaan met je tijd. Het gedrag van de consument verandert zeer snel, ook op vakanties en short breaks. Alleen al de lectuur: de krant wordt steeds vaker op tablet gelezen. En online bestellen is de gewoonste zaak. Dus ook ons nieuwe concept speelt daar op in. De nieuwe winkel is volledig ingericht op die groei in e-commerce. Gasten kunnen daarom ook al voor aankomst verschillende @Home arrangementen boeken, maar natuurlijk ook tijdens het verblijf, zelfs liggend bij het subtropische zwemparadijs.”
Kalkdijk werkt samen met Van Tol Versunie. “Juist omdat zij snel en flexibel meedenken met onze specifieke behoeften. Deze locatie heeft geen normale supermarkt nodig, maar moet vooral het vakantiegevoel ondersteunen. Van Tol Versunie werkt daarin heel makkelijk mee met onze doelgroep en onze invulling. De nieuwe TOP automatisering zal ons ontzettend veel tijdwinst opleveren en ook de de support tijdens de winkelinrichting wordt door Van Tol Versunie snel en flexibel geregeld. We hebben daarom tijdens de verbouwing het hele team ondergebracht in bungalows op het park, omdat het project ook daadwerkelijk in die 90 uur moest worden afgerond. We kunnen nu eenmaal niet langer dicht zijn.”

Foto's


Terug naar overzicht

Distributiecentra

Van Tol Retail (Bodegraven)
T: 085 - 482 0100
(ma t/m vrij van 08:00 tot 17:00 uur)
E: klantenservice@vantolretail.nl

Van Tol Retail (Oosterwolde)
T: 085 - 482 0200
(ma t/m vrij van 08:00 tot 16:15 uur)
E: klantenservicenoord@vantolretail.nl

Versunie
T: 085 - 482 0300
(ma t/m vrij van 07:00 tot 17:00 uur)
E: info@versunie.nl

Contact

Van Tol
Postbus 64
2410 AB Bodegraven
Nederland

Bezoekadres
Europaweg 2
2411 NE Bodegraven
Nederland

T: 085 - 482 0100
E: info@vantolretail.nl

Webdesign by RETO Copyright 2021 Van Tol